Pedagogická fakulta Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici

Detský plenér 2021

Úžasná skúsenosť, skvelá atmosféra, ohromne veľa kreativity, dobrej nálady a energie. To všetko bolo na dennom tábore Detský plenér 2021 v areáli našej fakulty.

Sme nesmierne šťastní, že sa nám tento rok podarilo bezpečne zorganizovať úžasný tvorivý denný tábor. 31 skvelých detí, ktoré si odniesli domov kopec zážitkov, vlastné diela od malieb po vymodelovanú keramiku, batiku až po tance, hry, nové kamarátstva a skvelý pocit. 10 odvážnych študentiek, ktoré mali možnosť učiť a aj učiť sa naživo a to doslova v praxi za pomoci gestoriek Lenky Lipárovej, Renaty Pondelíkovej z katedry výtvarnej kultúry a Dagmar Strmeňovej z katedry hudobnej kultúry. Ďakujeme rodičom za dôveru a deťom za fantastickú spoluprácu a študentkám za angažovanosť.

Dojmy rodičov a detí:
"Všetkým šikovným včeličkám, ktoré sa v lete venovali našim deťom zo srdca ďakujeme. Samko chodil domov spokojný a vysmiaty. Čo viac si priať ". Katarína V.

"Nášmu synovi Adamkovi sa veľmi páčilo. Každý deň chodí domov šťastný a plný zážitkov. Teší sa aj z výrobkov, ktoré si vyrobil. Povedal nám, že keby bol ďalší turnus ide znova. Takže ak takýto tábor bude aj budúci rok máme ho prihlásiť.
Ja ďakujem za úžasnú atmosféru a skvelé zorganizovanie". Eva L.

"Ešte raz zo srdca ďakujeme za organizáciu mimoriadne podnetného a aktivitami nabitého plenéru 2021". LP

"Sme s táborom maximálne spokojní. Emka chodila z tábora každý den štastná a tešila sa na kažný nový den. Prišlo jej to velmi krátke, a v piatok jej bolo až ľúto,že tábor už končí. Páčilo sa jej úplne všetko : aktivity, strava, atmosféra, kamaráti, vyučujúce , animátorky. Vyjadrujeme velké dakujem za všetko. Tábor bol organizovaný vysoko kvalitne a profesionálne. Určite dcéru rada prihlásim aj buduci rok, ak bude možnost. Emka pozdravuje animátorku Renátku ".. Gabriela R.