Pedagogická fakulta Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici

Detský Plenér 2019

V predposledný augustový týždeň 2019 sa u nás uskutočnil Detský Plenér plný tvorivých, environmentálnych, rozvojových  i pohybových aktivít, ktorý sme pripravili spolu s učiteľkami a študentkami PF UMB a OZ Pedagóg. Aj takto akčne a v praxi vzdelávame naše budúce učiteľstvo.  Témou tohtoročného plenéru boli Elementy Zeme, zúčastnilo sa ho 35 skvelých detí, ktoré si to naplno užili. Tešíme sa na ďalšie ročníky.

Recenzie:

"Chcem Vám všetkým poďakovať za starostlivosť o naše detičky a skvelé nápady, ktorými ste ich tešili. Dcérka bola každý deň nadšená a tešila sa ráno zase k Vám a dnes mi povedala ráno, že toto bol najlepší tábor v akom bola, takže budúci rok ak bude zas sme určite pri Vás"  Lucia B.

"Chcem  všetkým organizátorom pekne poďakovať za organizovanie tohto podujatia. Veľmi si to vážim a som rada, že naša dcérka má len krásne zážitky a spomienky naň."  Lucia P.

"Aj ja ďakujem za syna....V tábore sa mu páčilo a jediná chyba podľa neho je že bol krátko :-).
Už teraz sa teší na budúci rok". Jana.B.

"Aj ja by som sa chcela srdečne poďakovať za skvelú príležitosť a nové animátorské poznatky. A tiež všetkým za to že ste super tímoví hráči. :-) Myslím že tá detská radosť a úsmev na perách bol naozaj nadovšetko".  Alžbeta B.